Kućni red

Kućni red

Kuća za odmor Aura Lux je na raspolaganju od 15.00 sati na dan dolaska i do 10.00 sati na dan odlaska. Ljubazno Vas molimo da na dan odlaska napustite smještaj do 10,00 sati kako bi on bio očišćen i pripremljen za druge goste. Ukoliko je to moguće domaćin može dozvoliti i raniji ulazak odnosno dulji boravak u objektu, ali sve ovisno o raspoloživosti.

Svaki gost prijavljuje se nadležnim državnim tijelima Republike Hrvatske. Troškove smještaja plaćate osobno domaćinu uplatom na račun prilikom rezervacije ili drugim oglašivačima ukoliko je apartman rezerviran putem istih (Booking.com, Airbnb i sl.), dok ostatak plaćate osobno prilikom dolaska u objekt sukladno važećem cjeniku.  

U vrijeme korištenja kuće za odmor dužni ste sami održavati čistoću kuće, te odlagati kućni otpad na za to predviđeno mjesto.  Gosti su dužni čuvati iznajmljenu smještajnu jedinicu.

Gosti su dužni sami voditi brigu o svojim stvarima u smještajnoj jedinici, te domaćin ne odgovara za njihov eventualni nestanak.

Dovođenje kućnih ljubimaca (psi malih pasmina)  je dozvoljeno uz prethodnu najavu.

U kući nije dozvoljeno pušenje. Pušenje je dozvoljeno na zatvorenoj terasi i balkonu u sklopu kuće. Iz sigurnosnih razloga molimo na krajnji OPREZ prilikom paljenja dekorativnih svijeća. Svakako uzmite u obzir moguće opasnosti od požara.

Gost koji namjerno ili nehotice počini kvar ili štetu na imovini morat će domaćinu nadoknaditi puni iznos nastale štete. Eventualnu štetu dužni ste nadoknaditi na licu mjesta. Tek tada gost ima pravo napustiti smještaj. Sva počinjena šteta koja po odlasku nije prijavljena potraživat će se naknadno od gosta sudskim putem.

Za vrijeme noćnog odmora, od 22,00 do 08,00 sati, buka nije poželjna u objektu i neposrednoj okućnici odnosno na terasi, dvorištu i vrtu, zbog smetanja susjedima.

Osobama koje nisu gosti iznajmljenog smještaja nije dozvoljen dolazak, noćenje ili cjelodnevni boravak kao niti korištenje inventara bez dopuštenja domaćina. Ukoliko budu pronađene osobe koje nisu registrirane ili nisu najavljene domaćin ima puno pravo otkaza smještaja svim gostima.

Nije dozvoljeno loženje vatre izvan za to određenih mjesta. Vatra se može ložiti u kaminu dnevnog boravka i u roštilju u sklopu terase zimskog vrta.  Molimo na poseban oprez prilikom korištena kamina u dnevnom boravku te pri korištenju vanjskog roštilja. Provjerite da je vatra ugašena prilikom napuštanja kuće i ne ostavljajte ložišta bez nadzora.

Molimo da vrući pepeo ne ubacujete u kantu za smeće.

Gostu koji se ne pridržava kućnog reda i osnovnih pravila ponašanja, te remeti mir bezuvjetno će se otkazati smještaj bez povrata novca. U slučaju otkaza smještaja od strane domaćina zbog povrede pravila kućnog reda gostu će biti naplaćen cjelokupni iznos rezerviranog razdoblja.